Alla inlägg under juli 2008

Av Alma - 7 juli 2008 20:46

Jag vet inte om ni såg Wimbledon herrfinalen igår men det gjorde vi och vilken spännande match det blev. Vi tittar inte ofta på tennis för normalt visas det inte på de vanliga kanalerna. Olof är gammal tennisspelare så han uppskattar det mycket och jag gillar faktiskt välspelad tennis - jag kan överraska jag vet :)

Nu var det ett möte mellan världsettan Federer och världstvåan Nadal så det bestämde TV4 att visa på ordinarie kanalen - inte på plus-kanalen. Tyvärr så gällde detta inte hela matchen och när den drog ut på tiden (den började 15) efter ett regnavbrott så bröt de för nyheter och flyttade matchen till TV4+ kl 20. Oj vad upprörd Olof blev. Middagen var förövrigt precis klar (jättegoda färsfyllda auberginer) och varje boll var viktig och spännande.

Vi fick helt enkelt släppa allt och åka till O'Leary Sportsbar... Så söndagkvällen slutade med ett par öl och en delad nachotallrik som hungerstillare(middagen år vi kl 23) framför resten av matchen som för övrigt slutade med att Nadal vann - precis som vi ville!

Av Alma - 4 juli 2008 22:04

Det betyder att inga byggarbetare kommer att väcka mig kl  06.45... de håller på att lägga om rör i hela gatan utanför, just nu precis under vårt fönster! Ska bli gott att sova förbi 8 iallafall, sen lagom mycket jobb d v s halvdag :)


Nu är det inte mycket som händer för min del, ligger på soffan, stickar inte ens något. Jag hann handarbeta lite med de små portmonäerna på jobbet idag så något har jag gjort med händerna. Så länge jag kan minnas har det inte gått många dagar som jag inte har utfört eller planerat för något pysselprojekt. Det skulle vara under jordenruntresan isåfall. Då läste jag mycket böcker istället. Nu sedan jag startade Lasting crafts och sedan började på Ullcentrum så tänker jag mycket mera på hur andra kommer relatera till mitt hantverk, om det är värt något för nån annan än mig. Det stör det kreativa lite, eller inte stör kanske men är ett nytt sätt att tänka på för mig, men jag har fortfarande egoprojekt på gång också och det är skönt att landa i skapandet av något som bara jag bryr mig om är fint. Oj, vad jag svamlar... jag är lite trött. Nä, nu stänger jag ned. Godnatt!

Av Alma - 3 juli 2008 19:03

Blogguppehållet blev lite längre än det var tänkt eftersom det inte gick att komma åt servern hos Bloggagratis igår kväll, för jag försökte minsann blogga då!

Det blev intensiva dagar uppe i Löttorp men viktigt och trevligt att träffa alla lite mer och även veta hur lokalerna ser ut och hur det fungerar där uppe på ön. Kvällarna bodde jag ensam i ett främmande hus lånat av min chef. Det var fint och lugnt och skönt och bekväm säng. Sov himla gott förutom att jag blev väckt av att brandvarnaren laddade ur batteriet andra natten och började tjuta - typiskt. Annars kunde jag handarbeta eller bara sitta, promenad blev det inte jag var för trött i benen efter en dag på stege i lagret.

Bland annat kunde jag sitta och titta på det här:

Den fula telefontråden märkte inte jag då jag tog kortet... så bra fotograf är jag hehe... Huset låg iallafall ljuvligt bredvid kohagarna!

Olof har besök av en gammal vän men jag följde inte med ut till stugan ikväll då jag pendlar till jobbet i Borgholm imorgon. På lördag eftermiddag ska vi hitta på något kul om han är kvar - annars blir det väl bara Olof och jag :)

Picknick vore kul. Nu går jag händelserna i förväg för först blir det ju jobb 2 dar och allra först blir det nu ett fotbad med ordentlig peeling och tjock med kräm. (Ullfiber på golven torkar ut fötterna ordentligt ska ni veta!)


Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3 4
5
6
7 8
9
10
11 12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Juli 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards