Alla inlägg den 1 februari 2008

Av Alma - 1 februari 2008 13:32

Kändes faktiskt inte så tokigt att inte gå till jobbet idag, det kommer nog att vara värre på måndag. Nu är jag officiellt arbetslös igen och inskriven på "Arbetsförnedringen". Det känns bättre och ser bättre ut med jobben här i Kalmar mot för 1 år sedan och det är lovande. Förhoppningsvis ska jag hitta något snabbt så att jag inte behöver vända på slantarna så länge. Det är många nyetableringar av butiker här i stan just nu i vår och där finns kanske en möjlighet.


Igår hade vi avtackning med jobbet så vi åt lunch och bowlade på Harrys. Lunchen var en riktig besvikelse tyvärr. Gröna Stugan är ett ställe som vill ge ett lyxigt intryck med saftiga priser, anställda sommelierer och lite snobbig attityd. De som varit där tidigare sa att det hade varit mycket gott så vi hade ganska höga förväntningar. Vi var bokade ett sällskap på 20 personer och till kl 13, för att komma efter den värsta lunchrusningen. När vi kom satt det gäster vid vårt långbord som de fick flytta på och duka om. Sedan var "dagens" kycklingfile med ris och sötsur sås men filén var slut så alla fick grytkyckling istället - samma pris dock. Min (fd) chef hade frågat om vegetariska alternativ och det skulle inte vara något problem hade de sagt. Det var ett problem och det enda jag kunde få var ris och sötsur sås med grönsakerna utan kycklingen, servitrisen gjorde klart att hon tyckte jag var mycket besvärlig. Jag kunde inte gärna gå någon annanstans så det fick gå. Maten var verkligen som skolmat, överkokt ris med UncleBens sötsur sås. Detta kostade 79 kr och då ingick inte kaffe... På kvällen ligger priserna vid 200 kr. Det är mycket möjligt att kockarna (och servitrisen) hade en dålig dag men det är oacceptabelt för ett ställe i den prisklassen att det blir såhär. Jag kommer iallafall inte att gå tillbaka!


Sällskapet under lunchen var såklart inget fel på och bowlingen var himla rolig för vi har varit ett härligt gäng som har haft mycket skoj tillsammans när vi jobbat. Jag kommer att sakna de allra flesta jättemycket!


Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2
3
4
5
6 7
8
9 10
11
12
13
14 15 16
17
18 19
20
21
22
23 24
25 26 27 28
29
<<< Februari 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards