Alla inlägg den 16 maj 2008

Av Alma - 16 maj 2008 21:20

En vecka kvar! Tills jag får se honom spela live igen!!

Bild från www.emimusicpub.com

Daniel Lemma spelar på Söderport Café här i Kalmar om precis en vecka!

Blir tredje gången gillt för mig och inte en dag för tidigt att han landar i Kalmar! En akustisk turne också - härligt!

Så mycket som jag gillar honom har jag faktiskt inte ännu hört nya skivan Somebody on your side (skäms lite) men jag vet vad jag ska köpa imorgon och då hinner jag lyssna in mig lite på den också innan fredag. Innan jag har skaffat den så lyssnar jag förutom på tidigare album även på mysiga livealbumet One Night Live and Unplugged. Blir ingen annan musik på jobbet imorn så jag hoppas kunderna diggar Lemma, haha!


Ikväll blir det filmmys i soffan, Olof är hemma kors i taket! Vi ska se Jane Austen Bookclub som min papps rekommenderar varmt. Återkommer med en recension senare, nu ska jag brygga lite te. Köpte Coops kinesiska gröna te med touch av citron, inte fair trade tyvärr men det var mycket gott. Jag hoppas att Olof ska få åka till Azorerna på konferens i höst och då kan han köpa med sig lite av deras underbara gröna te. Det godaste jag har druckit nånsin :)

Over and out - ha en skön lördag!

Av Alma - 16 maj 2008 11:52

Det är en kyla i luften idag som gör att jag kapitulerar och tar på mig stumpor och sneakers istället för remsandaler. Men jag vill inte bli förkyld, är tillräckligt trött som det är, vet inte vad för slags sömnsjuka som drabbat oss den här veckan. Synd för mina tånaglar matchar min sjal och mitt bälte så fina röda som de är. Oj vad ytligt det lät :)


Idag ska jag in till UC och fixa med layouten på översättningsjobbet jag har gjort. Jag har fått fler Lasting Crafts trollsländor av Karin att sätta ut i butiken! Ny färg på brosch har till sist blivit fotograferad, ljuvlig turkos:

Se mer av vårt hantverk på http://www.lastingcrafts.blogspot.com

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5 6 7
8
9
10
11
12 13
14
15
16 17
18
19 20 21 22
23
24
25
26 27 28 29
30
31
<<< Maj 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards