Alla inlägg den 1 maj 2007

Av Alma - 1 maj 2007 13:32

...med kallt och blåsigt =)

Jag har en envis förkylning som inte riktigt vill släppa. Det blev inte bättre av att jag cyklade till IKEA i söndags. Jag skulle bara ha en sån där praktisk krok att hänga över badrumsdörren. Som det ofta blir på IKEA kom jag hem med en filt och saker som smörknivar, grytlappar och ljus. Inget var onödigt men ändå inte riktigt viktigt att köpa just då! Filten älskar jag och den var ett fynd. Den är vit och fin mot den nya bruna soffan till skillnad mot den grå vi har haft som inte matchade alls! Så nu är jag riktigt stylish då jag kollar på film, hehe! För att komma till saken så blåste det upp under tiden jag var i varuhuset och det var motvind HELA vägen hem, kall sådan. Jag var så utmattad och nedkyld att jag åt skorpor och te och somnade i soffan under nya filten. Sen har halsontet förvärrats efter det...


Igår kväll trotsade vi kylan och gick till Kalmarsundsparken för att se Valborgselden. Det var fint och de hade ett litet tivoli där vi köpte brända mandlar! Vi stod lite vid brasan, sprang på Olofs chef med familj och gick hem sen. Det var en ljus och vacker kväll men bara 7 grader... Bilden är från Kalmar kommun och i år var elden lite längre ifrån slottet, annars såg det ut ungefär så =)

Idag så tvättar jag några maskiner och Olof jobbar som vanligt. Han har kameran med sig för jag kan inte hitta den, och det kan betyda att han kommer att ringa senare och säga att han vill fiska hela kvällen... När kameran dyker upp har jag ett par saker att visa upp! Vi ses då!

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3 4
5
6
7 8 9
10
11
12
13
14 15 16 17 18 19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards