Alla inlägg den 20 april 2007

Av Alma - 20 april 2007 13:03

Det är soligt och fint i Kalmar idag, inte så varmt men härligt ändå. Olof är hemma idag och det är härligt att se lite av honom också! Igår kväll var vi faktiskt och tränade tillsammans dessutom. Han har inte haft tid på över en månad nu. Själv börjar jag känna mig stark av styrketräningen, det är lite tillfredställande att öka vikterna varje vecka! Jag hade roligt på en trappmaskin också... innan jag förstod hur den fungerade så måste det ha sett väldigt kul ut. De brukar vara upptagna och jag brukar använda cyklarna men jag ska ge den en chans till någon gång, hehe.

Vi har precis ordnat med deklarationerna, jag hade premiär på något att göra avdrag för, nämligen tillfälligt arbete på annan ort! Det blir ett välbehövligt plus i kassan till sommaren!

Olof ska snart köpa hårfärg till sin mormor Astrid och lämna det hos henne. Hon är den roligaste och coolaste man kan tänka sig, 88 år i sommar och still going strong, verkligen! I tisdags bad hon oss om hjälp med vindsröjning eftersom det fanns en container för grovsopor som hyresvärden har tillgänglig gratis några dagar varje år. Astrid sa som min kära mormor brukade säga "den kan vara bra att ha" men Olofs moster fnös "det är bara skräp mamma". Vi tog så mycket vi orkade och gick ned de 4 trapporna. Och var fanns containern? Efter att vi kollat runt så ringde vi på hos en granne som sa att den blivit hämtad samma eftermiddag... attans! Vi hade inte jobbat så hårt måste jag erkänna, värre var det för mostern som hade röjt ut allt och sorterat hela eftermiddagen! Det var bara att sätta in allt igen... Vi fick ta vad vi ville av grejerna och jag fick en jättefin gammal stegpall med utfällbara steg. Den ska fräschas upp med lite färg! En samling gamla knappar, 3 stråhattar och en fin zink-hink följde också med =) Fyndigt värre och mycket värt besväret!!

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13
14
15
16
17 18
19
20
21
22
23
24 25 26
27
28
29
30
<<< April 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards