Alla inlägg den 10 april 2007

Av Alma - 10 april 2007 22:26

Det är väldigt skönt att vara hemma igen... det ligger något i det där med borta bra men hemma bäst, man vet var man har sina grejer och sånt. Speciellt om man trivs så bra i sin lägenhet som jag gör i vår så är det roligt att komma hem. Hälsa på alla fiskarna och krukväxterna. Det är så härligt att det är vår, allting börjar blomma! Orkideérna och saint pauliorna och de övriga växterna växer så det knakar!
Bussresan var lång och seg men Olof mötte mig och han hade planerat middag och det var så härligt att få se honom igen! Det är en fin kuststräcka att åka längs med, E22 mellan Norrköping och Oskarshamn. Jag såg både rådjur och älg genom fönstret, nära vägen! Älgar är verkligen stora djur... Snart är det ännu finare med allt grönt som kommer.

Imorgon ska jag på en intervju på ett laboratorium som söker säsongspersonal. Hon ringde mig imorse, jag hade nästan släppt tanken på det eftersom det är 4 veckor sedan Arbetsförmedlingen lämnade min CV till dem (en sån där hemlig rekrytering). Så jag är glad och hoppas jag får det!
Igår var en lyckad dag med Pappa och syskon, vi var på Nordiska museét och såg utställningen om Samlare. Finast var hattnålar och puderdosor, roligast var kinderägg-figurer och en Tintin-samling. Det var också en kvinna som samlar på elefanter precis som jag. Det var lite kul att hennes personliga kommentar var "min samling är nog unik". Jag har visseligen inte 750 som hon och jag har inte räknat på länge. Har en hel del iallafall! Efter museét gick vi och tog en öl och det var fint att umgås vi 4 bara, det var länge sedan! Första gången med lillasystern som ju inte är så liten längre...
Nu ska jag sova riktigt gott i min egen säng!

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13
14
15
16
17 18
19
20
21
22
23
24 25 26
27
28
29
30
<<< April 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards