Alla inlägg den 5 mars 2010

Av Alma - 5 mars 2010 12:10

Förra helgen fixade vi till dotterns lilla hörna av sovrummet. Så flyttade vi sängen hennes dit och det gick bra. Första natten sov hon inte där för efter IKEA besöket behövde hon somna hos mig. Sedan har det fungerat bra. Det är lite svalare vid fönstret men med varmt täcke så sover Iris gott där. 

   Den nya "element-döljaren" är ett fantasityg från IKEA med undervattenstema - krabbor och tång och snäckor! Är lite inspirerad av Lilla sjöjungfrun och sången "Havet är djupt". Perfekt för dottern till en marinbiolog :)

Vi köpte också den blå "ryssjan" som man kan förvara leksaker i. Den gick utmärkt att hänga galgar på också - i väntan på vårvärme och lite tillväxt på flickan. 


Julstjärnan är ännu uppe men det beror bara på att Iris älskar den. Dessutom perfekt att sjunga Blinka lilla stjärna till den. Den ska ner strax och tänkte sy lite fina vimplar att hänga upp istället. Lite fina bilder ska också upp och mobilen med segelbåtar såklart. Har aldrig skrutit med att vara snabbast i stan - är glad att vi kom så här långt förra helgen :)


Diggar den här så länge:

Ovido - Quiz & Flashcards