Direktlänk till inlägg 19 december 2008
Ikväll blir det fredagsefterrätt i form av gräddig panna cotta. Det finns en ny (ny för mig åtminstone) produkt hos Dansukker som heter gelesocker multi och som innehåller vegetabliliskt geleringsmedel. Jag vill inte äta gelatin för jag stöder inte fläskproduktionen av idag.
Gelesockret är inte ekologiskt men det är inte så ofta man gör panna cotta så det kan jag leva med.
I min dessert har jag det utomordentliga ekologiska vaniljpulvret som jag fått i födelsedagspresent! Testa det för det ger ljuvlig helt äkta vaniljsmak och öppnar för att välja hur du vill söta ditt bak. Annars är du ju tvingad att tillsätta sockret i vaniljsockret.
Det är fantastiskt att det är fredag och att jag efter helgen jobbar endast 1 dag och tre timmar och sen är ledig ända till den 5 januari! Imorgon blir det sovmorgon och sen ska vi gå lite på stan här i Kalmar, Olof och jag.
Trevlig helg!!
Jag har en liten sida där jag visar upp mitt handarbete och deltar i en cyber-syjunta. Den som är road av det är välkommen in dit: http://sondagspyssel.blogspot.com ...
Det funkar inte att blogga för mig just nu... Jag vill gärna fortsätta egentligen, för de få läsare jag har, släkt och vänner som kollar in vad vi gör. Men heltidsjobb och livet med Iris vill annorlunda. Lilla blomman har inte så stort sömnbehov, hon...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 |
3 |
4 |
5 | 6 |
7 | |||
8 |
9 | 10 |
11 |
12 | 13 |
14 |
|||
15 | 16 | 17 | 18 |
19 | 20 |
21 | |||
22 |
23 |
24 |
25 |
26 |
27 |
28 |
|||
29 |
30 |
31 |
|||||||
|