Alla inlägg den 19 september 2009

Av Alma - 19 september 2009 15:38

Idag har jag lyssnat på ett gäng Sommar-pratare som jag inte kunde lyssna på i somras. Passande eftersom det är som sensommar här i Kalmar, med sol och frisk luft.

Jag har slagit rekord i konsten att ta det lugnt. Sov till och med efter lunchen. Har handarbetat lite grann och lyssnat på Hanna Hellqvist, Nour El-refai, Bodil Malmsten och Katerina Janoush. Blandad kompott men jag har plockat lite i listan. Ska höra på Frida Hyvönen men det kan jag göra imorgon.

Olof kom nyss hem ifrån sitt lilla lördagsfiske han fick dispens att åka på. Han förtjänade det som avkoppling!

Han har jobbat hårt mot en deadline, samt haft en mängd bebisrelaterade möten och besök och dessutom skjutsat mig till jobb och annat. Cyklar inte längre. Vill verkligen inte riskera att den smått skumpiga cykelvägen ger Grodden idén att vända sig uppåt igen.

Trivs så bra med de små fötterna under revbenen till höger :)


Föräldragruppen igår var också jättebra. Vi gick igenom förlossningsförloppet och pratade smärtlindring och ställningar. Det var också information från BVC och socialtjänsten. Eftersom vi inte är gifta så måste vi rodda med faderskapserkännande och sådant. Vi hade också fortsatta övningar på andning och avslappning. Det är mycket bättre än jag trodde det skulle vara att gå på detta. Tror att det passar oss bättre att få gå på de här utbildingsgruppen med BM-studenter än på MVC med barnmorskorna där. Fast jag vet ju inte hur det hade varit. Nöjda är vi iallafall.

Tror jag ska gå liten en promenad nu! Måste röra på benen lite varje dag.

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards